eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Rendőrök és tűzoltók egy Martonvásár és Ráckeresztúr között elterülő mezőgazdasági területen 2024. április 13-án, miután egy kisrepülőgép a területre csapódott. A sportrepülőgépben utazó két férfi a helyszínen meghalt.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Egy nagyon fiatal férfi lehet a magyar légibaleset második áldozata

19 éves áldozata lehet a szombati légibalesetnek.

A Martonvásár és Ráckeresztúr között lezuhant sportrepülő balesetéről az Infostarton is beszámoltunk. Csak órákkal a tragédia után derült ki, hogy két halálos áldozata van a tragédiának. Az egyikük a hírek szerint egy 19 éves fiú lehet.

A TV2 Tények információi szerint a sportrepülőgép a Tököli repülőtérről szállhatott fel, majd néhány 10 kilométerrel később zuhanni kezdett. A gép délelőtt 10 óra körül fúródhatott orral a földbe egy mezőgazdasági területen - írja a Blikk.

Az RTL-től az idézik, hogy a légijármű nagy erővel csapódott a földbe, és munkagépeket kellett hívni, hogy hozzáférjenek a kabinhoz, ezt bizonyítják a helyszínen készült fotók is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×