eur:
385.31
usd:
354.9
bux:
67866.13
2024. május 22. szerda Júlia, Rita
Rendőrök és tűzoltók egy Martonvásár és Ráckeresztúr között elterülő mezőgazdasági területen 2024. április 13-án, miután egy kisrepülőgép a területre csapódott. A sportrepülőgépben utazó két férfi a helyszínen meghalt.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Egy nagyon fiatal férfi lehet a magyar légibaleset második áldozata

19 éves áldozata lehet a szombati légibalesetnek.

A Martonvásár és Ráckeresztúr között lezuhant sportrepülő balesetéről az Infostarton is beszámoltunk. Csak órákkal a tragédia után derült ki, hogy két halálos áldozata van a tragédiának. Az egyikük a hírek szerint egy 19 éves fiú lehet.

A TV2 Tények információi szerint a sportrepülőgép a Tököli repülőtérről szállhatott fel, majd néhány 10 kilométerrel később zuhanni kezdett. A gép délelőtt 10 óra körül fúródhatott orral a földbe egy mezőgazdasági területen - írja a Blikk.

Az RTL-től az idézik, hogy a légijármű nagy erővel csapódott a földbe, és munkagépeket kellett hívni, hogy hozzáférjenek a kabinhoz, ezt bizonyítják a helyszínen készült fotók is.

Címlapról ajánljuk
Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

A folklorizmus világát igyekeznek megismerni és megérteni a mindenkori kultúra teremtés szándékával – erről beszélt az Inforádió Aréna című műsorában Sándor Ildikó néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoportjának vezetője. A műsorban szó esett a verbunkos tánctípusról, ami egy kulturális örökségi elem, a legényközösségek önmegélésének volt az eszköze.

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×