eur:
389.34
usd:
363.71
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Unsplash.com

Óvatosan az Árpád hídon!

Hétvégén az Árpád híd megtisztításával folytatódik az FKF szokásos tavaszi hídmosási programja.

Szombaton az Árpád híd déli, vasárnap az északi oldalát tisztítják meg 6.30 és 13.30 között - közölte a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt.

Az FKF kéri a hídon közlekedőket,

figyeljenek a munkagépekre és vigyázzanak az ott dolgozókra.

A május 18-ig tartó tavaszi hídmosási programban az Erzsébet híd és az Árpád híd mellett a Váralagutat, a Lánchidat, a városligeti Zielinski hidat, a Szabadság hidat, a Margit hidat, a Petőfi hidat és a Rákóczi hidat is megtisztítják.

A hídmosás mellett Magyarország európai uniós csatlakozásának 20. évfordulójára készülve ismét lesz a fővárosban koncentrált takarítási program. Április 21-én megtisztítják többi között az Etele teret, a Flórián teret és a Lehel teret, majd a program második részeként április 28-án a 4-es 6-os villamos teljes vonalán az útpálya, a járdák, valamint a vonal melletti terek, aluljárók és megállók nagytakarítását végzik el a Budapesti Közművek munkatársai a fővárosi társcégekkel együttműködve.

A programról bővebb információ a Budapesti Közművek honlapján található.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×