eur:
387.27
usd:
356.89
bux:
68344.6
2024. május 23. csütörtök Dezső
Nyitókép: Unsplash.com

Óvatosan az Árpád hídon!

Hétvégén az Árpád híd megtisztításával folytatódik az FKF szokásos tavaszi hídmosási programja.

Szombaton az Árpád híd déli, vasárnap az északi oldalát tisztítják meg 6.30 és 13.30 között - közölte a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt.

Az FKF kéri a hídon közlekedőket,

figyeljenek a munkagépekre és vigyázzanak az ott dolgozókra.

A május 18-ig tartó tavaszi hídmosási programban az Erzsébet híd és az Árpád híd mellett a Váralagutat, a Lánchidat, a városligeti Zielinski hidat, a Szabadság hidat, a Margit hidat, a Petőfi hidat és a Rákóczi hidat is megtisztítják.

A hídmosás mellett Magyarország európai uniós csatlakozásának 20. évfordulójára készülve ismét lesz a fővárosban koncentrált takarítási program. Április 21-én megtisztítják többi között az Etele teret, a Flórián teret és a Lehel teret, majd a program második részeként április 28-án a 4-es 6-os villamos teljes vonalán az útpálya, a járdák, valamint a vonal melletti terek, aluljárók és megállók nagytakarítását végzik el a Budapesti Közművek munkatársai a fővárosi társcégekkel együttműködve.

A programról bővebb információ a Budapesti Közművek honlapján található.

Címlapról ajánljuk

Gulyás Gergely: Dobrev Klára követhetett el bűncselekményt, nem Sulyok Tamás

Magyarország nem ad ki senkit, aki az ország területén menekültként tartózkodik - mondta Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő egyebek között beszélt Magyar Péter szerepléséről, az orosz hackertámadásról, a napelemeseket érintő ügyekről. Kiderült az is a Kormányinfón, hogy napi hatmillió forintra büntette az Európai Bíróság Magyarországot az úgynevezett jogi határzár miatt
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.23. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 23. 13:40
×
×
×
×