eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Sharp shards of car glass on the asphalt
Nyitókép: Berezko/Getty Images

Záróvonalon fordult, majd koccant - videó

Szabálytalan autós okozott balesetet Budapest X. kerületében.

A Bpiautosok.hu olvasója a Gyömrői úton közlekedett, amikor balesetet okozott egy záróvonalon megforduló autós. "A hondás egy pillanatra megállt, így az előttem haladó megpróbálta kikerülni. A szabálytalan sofőr nem figyelt, így nekiment a másik autónak" - írta a felvétel beküldője.

A vétlen autót egy fiatal lány vezette, aki szinte fel sem fogta, mi történt. A piros lámpánál értem utol, szóltam neki, hogy megállt a Honda és van felvételem. Látszott rajta, hogy nem érti, mi történt. Visszament, lepapírozták, de a hondás próbálta azért kicsit őt hibáztatni. A felvételt a lány is megkapta" - írja az Origo.

A címlap illusztráció

Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Együttműködik Japán és Brazília

Együttműködik Japán és Brazília

A japán miniszterelnök brazíliai látogatásán a két ország megállapodott pénteken abban, hogy együttműködve fokozzák erőfeszítéseiket a klímaváltozás elleni küzdelemben és az Amazonas-vidéki esőerdők védelmében, amihez Tokió anyagilag is hozzájárul. Kisida Fumio és Luiz Inácio Lula da Silva aláírt egy Zöld Partnerségi Kezdeményezés című, átfogó együttműködési megállapodást az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentéséről és olyan környezetvédelmi célokról, mint például az erodálódott mezőgazdasági területek helyreállítása, az erdőirtás megakadályozása és a fenntartható mezőgazdaság előmozdítása.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×