eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Sérült autóbusz Budapest XI. kerületében a Balatoni úton, ahol a busz egy személyautóval (jobbra) ütközött össze 2024. március 25-én. A balesetben egy ember meghalt.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Meghalt a budapesti baleset sérültje - képek

Egy idős nő meghalt a Balatoni úton korábban történt balesetben.

Egy 70 év körüli nő - hosszas újraélesztési kísérletet követően - meghalt a XI. kerületi Balatoni úton hétfőn délelőtt történt balesetben - közölte a Kaszap Réka, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa az MTI-vel.

A korábbi balesetről az Infostart is hírt adott.

Budapest, 2024. március 25.
Sérült autóbusz Budapest XI. kerületében a Balatoni úton, ahol a busz egy személyautóval ütközött össze 2024. március 25-én. A balesetben egy ember meghalt.
MTI/Mihádák Zoltán
Sérült autóbusz Budapest XI. kerületében a Balatoni úton, ahol a busz egy személyautóval ütközött össze 2024. március 25-én. A balesetben egy ember meghalt. MTI/Mihádák Zoltán
Budapest, 2024. március 25.
Összeroncsolódott személyautó Budapest XI. kerületében a Balatoni úton, ahol az autó egy autóbusszal ütközött össze 2024. március 25-én. A balesetben egy ember meghalt.
MTI/Mihádák Zoltán
MTI/Mihádák Zoltán
Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×