eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Bodrogi Gyula, Kossuth-díjas színművész, a nemzet színésze, a világkiállítás nagykövete az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállításon rendezett kerekasztal-beszélgetésen a budapesti Hungexpón 2021. október 9-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Baleset érte Bodrogi Gyulát

A Kossuth-díjas színművész bal karjában repedt meg egy csont, amikor elesett a Nemzeti Színházban.

Bár a Nemzet Színésze csak április 15-én lesz kilencven éves, szombaton, a Színházak Éjszakáján előre felköszöntötték: a Karinthy Színház a rendezvény zárásaként egy meglepetés ünnepséget szervezett a tiszteletére, ahol unokája és volt felesége, Voith Ági mellett többek között Koltai Róbert, Szilágyi Tibor, Straub Dezső és Balázs Andrea is köszöntötte, ő pedig nagyon meghatódott − írja a Blikk. Bodrogi felkötött karral jelent meg az eseményen, utána derült ki, hogy mi történt vele.

– Sajnos elestem. Jöttem le a színház lépcsőjén a színészbejárónál, amikor beakadt a sarkam és putty, már a földön is voltam. Ez nagyjából tíz napja történt – fogalmazott a portálnak Bodrogi Gyula, akit az esést követően azonnal orvoshoz vittek. – Alaposan megvizsgáltak, és ott derült ki, hogy elrepedt az egyik csontom. Az esés közben próbáltam védeni magam, ezért a bal kezemmel tenyereltem le, ezt viszont a csontom bánta. Azóta fel van kötve a kezem. Még nem tudom, meddig kell így hordanom, majd az orvos megmondja. A lényeg, hogy jól vagyok, ez csak egy kis baleset, amiből hamar rendbe jövök – mondta.

A színész továbbra is színpadon marad, játszani fog a Nemzeti Színházban az Egri csillagok című darabban Szulejmán szultán szerepében. Sérülését pedig elmondása szerint senki nem fogja majd észrevenni a színpadon.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×