eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A Samsung SDI gödi elektromos jármű akkumulátor gyárának főépülete Gödön 2017. május 29-én, a gyár nyitóünnepségének napján.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Kammerer Zoltán feljelentést tett a gödi Samsung-gyárral kapcsolatban

A polgármester szerint így kiderülhet, hogy valóban környezetkárosítás, vagy csak rémhírterjesztés történt.

Kammerer Zoltán Göd polgármestere feljelentést tett azt követően, hogy az Átlátszó megírta: a légszennyezettségi adatok alapján a Samsung SDI gödi gyára 2019 és 2022 között rendkívül nagy mennyiségű, 88 tonna mérgező hatású oldószert bocsátott ki a levegőbe.

A háromszoros olimpiai bajnok, aki tavaly május óta vezeti a várost, ismeretlen tettes ellen tett feljelentést a Samsung SDI gyár működésével kapcsolatosan megjelent kijelentések alapján. A polgármester szerint "vagy környezetkárosítás történt, vagy közveszéllyel fenyegetéssel és rémhírterjesztéssel van dolgunk.
Ezért, ahogy a múlt héten jeleztem, feljelentést tettem ismeretlen tettes(ek) ellen a Pest vármegyei rendőr-főkapitányságon a Samsung SDI gyár működésével kapcsolatosan megjelent kijelentések alapján."

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×