eur:
392.68
usd:
366.08
bux:
66803.58
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay/Kranich17

Megérint bennünket a változás szele - időjárás-jelentés

Valamivel változékonyabbra fordul az időjárás. , mivel egy hullámzó frontrendszer közelíti meg térségünket. Megerősödő délies széllel nedvesebb és enyhébb léghullámok érkeznek fölénk, így felhősödésre számíthatunk, és marad az enyhe idő.

Országos előrejelzés: csütörtök reggeltől csütörtök éjfélig

Hullámzó frontrendszer közelíti meg térségünket. Megerősödő délies széllel nedvesebb és enyhébb léghullámok érkeznek fölénk, így felhősödésre számíthatunk, és marad az enyhe idő.


Nyugat felől tovább vastagszik a felhőzet, és általában erősen felhős vagy borult lesz az ég. A keleti tájakon délelőtt még szűrt napsütés előfordulhat, délután pedig a Dunántúlon válhat átmenetileg szakadozottá, vékonyabbá a felhőzet.

Főként az északi országrészben van esély délután gyenge esőre. A déli, délnyugati szelet élénk, elsősorban a nyugati országrészben erős, olykor viharos lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően

11 és 16 fok között valószínű, de az északi határszélen kissé hűvösebb maradhat az idő

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×