eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 13. szombat Ida
Nyitókép: Pexels

Felhős, szeles, de enyhe idő várható - időjárás-jelentés

Egyre enyhébb lesz az idő, bár a nap csak ritkán süt ki. Inkább felhős és néhol esős lesz az időjárás.

Időjárási helyzet Európában:

Az Ibériai-félsziget fölött anticiklon helyezkedik el, amelyet kifejezetten enyhe levegő tölt ki, Spanyolországban és Portugáliában a legtöbb helyen 20 foknál magasabbra emelkedik a hőmérséklet. Hideg, téli idő csak Európa északi és keleti országaiban van, ott sok helyen napközben is fagy, emellett egy széteső okklúziós frontból havazás is előfordul. Hullámzó frontrendszer érte el a Brit-szigetek térségét, ahonnan kisebb esőt, záport is jelentenek.

A Kárpát-medencében is folytatódik az átlagosnál jóval enyhébb idő, szerdán egy újabb legyengült front érkezik térségünkbe, de inkább csak felhősödést okoz.

Várható időjárás az ország területén szerda éjfélig:

Nagyrészt gomolyfelhős idő várható, egy széteső front felhőzete is átvonul felettünk, de emellett legalább néhány órára kisüt a nap. Az északnyugati szél napközben több helyen is megélénkülhet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 9 és 15 fok között várható.

Címlapról ajánljuk
Fáklyával állunk az alagút végén – új albummal készül Leslie Mándoki

"Fáklyával állunk az alagút végén" – új albummal készül Leslie Mándoki

Új albummal jelentkezik május 10-én a 30 éves Mandoki Soulmates. A lemez a digitális csalások és átverések korszakában a “visszatérés az analóghoz” életérzést hivatott bemutatni, az albumot ugyanis teljesen analóg módon vették fel és állították elő. A dalszövegek a kortárs világválságokat célozzák meg. Az InfoRádió a dalszerző-producer-énekest kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×