eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pexels

Felhős, szeles, de enyhe idő várható - időjárás-jelentés

Egyre enyhébb lesz az idő, bár a nap csak ritkán süt ki. Inkább felhős és néhol esős lesz az időjárás.

Időjárási helyzet Európában:

Az Ibériai-félsziget fölött anticiklon helyezkedik el, amelyet kifejezetten enyhe levegő tölt ki, Spanyolországban és Portugáliában a legtöbb helyen 20 foknál magasabbra emelkedik a hőmérséklet. Hideg, téli idő csak Európa északi és keleti országaiban van, ott sok helyen napközben is fagy, emellett egy széteső okklúziós frontból havazás is előfordul. Hullámzó frontrendszer érte el a Brit-szigetek térségét, ahonnan kisebb esőt, záport is jelentenek.

A Kárpát-medencében is folytatódik az átlagosnál jóval enyhébb idő, szerdán egy újabb legyengült front érkezik térségünkbe, de inkább csak felhősödést okoz.

Várható időjárás az ország területén szerda éjfélig:

Nagyrészt gomolyfelhős idő várható, egy széteső front felhőzete is átvonul felettünk, de emellett legalább néhány órára kisüt a nap. Az északnyugati szél napközben több helyen is megélénkülhet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 9 és 15 fok között várható.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×