eur:
389.68
usd:
363.57
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Driving collision aftermath insurance concept auto
Nyitókép: razerbird/Getty Images

Kamera rögzítette az újpesti ámokfutó drámai tettét – videó

A bódult állapotban volán mögé ülő, vezetéstől már korábban eltiltott sofőr esélyt sem hagyott. Az újpesti ámokfutásban egy ember meghalt.

Mint arról az Infostart is beszámolt, január 22-én este egy Mercedes R320 személygépkocsi a Budapest IV. kerületi Rózsa utcán közlekedett az Árpád út felől a Görgey Artúr utca irányába, amikor a Deák Ferenc utca kereszteződéséhez érve az ott piros lámpánál várakozó három autónak ütközött. Az egyik autó villanyoszlopnak csapódott, míg a másik két autó egy autóbusznak sodródott.

Most az Index birtokába került az a videófelvétel, amit a balesetben érintett busz fedélzeti kamerája rögzített. A képsorokon az nem látszik, hogy a fekete Mercedesszel először ütköző autó balra sodródva villanyoszlopnak ütközik, az azonban igen, ahogy az ugyancsak vétlen másik két kocsiba frontálisan belecsapódik, majd rátolja az egyiket a buszra.

A balesetet okozó M. Péter a segítségnyújtást elmulasztva távozott a helyszínről. A férfire a nyomozók csütörtökön találtak rá egy szigetszentmiklósi hétvégi házban. Előállítását követően kiderült, hogy vezetéstől eltiltás hatálya alatt ült a volán mögé, és így okozott Újpesten balesetet. A rendőrök a férfi elfogását követően kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, ami THC-ra pozitív eredményt mutatott.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×