eur:
389.12
usd:
363.64
bux:
68262.83
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A Wizz Air diszkont légitársaság repülőgépe érkezik a Debreceni Nemzetközi Repülőtérerre 2020. december 17-én. Ezen a napon tartották a Wizz Air első nyilvános magyarországi repülőtéri koronavírus-tesztelését, amelyen önkéntes alapon vehettek részt az utasok. A sajtónyilvános esemény célja, hogy a légitársaság bemutassa a reptéri tesztelés folyamatát és hatékonyságát.
Nyitókép: Balázs Attila

Több mint egymillió forintos büntetésre számíthat egy budapesti Wizz Air-utas

Rendőröket kellett a fedélzetre hívni miatta, súlyos büntetésre számíthat.

A ciprusi Larnaca repteréről a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre tartó W6 2452-es járatszámú Wizz Air repülőgépet rendőrök lepték el. A légitársaság fedélzeti munkatársai magyarul és angolul is kérték az utasokat, hogy amint a repülőgép eléri végleges helyét, maradjanak ülve, és a biztonsági öveket se kapcsolják ki, mert rendőrök érkeznek a repülőre az egyik utasért.

Egyenruhás rendőrök szálltak fel a gépre, a Wizz Air egyik légiutas-kísérője pedig egy férfi utas mellé állt, és rámutatott. A rendőrök ekkor odaléptek, és felszólították, hogy menjen velük – írja az ellenszel.hu, amelynek tudósítója a járaton utazott. Az utasok csak a rendőrségi akció után kezdhették meg a leszállást.

A portál érdeklődésére a légitársaság közölte, hogy az egyik utas, megsértve a biztonsági előírásokat, és figyelmen kívül hagyva a személyzet többszöri figyelmeztetését, több alkalommal is dohányzott a repülőgép mosdójában. A személyzet a biztonsági protokollnak megfelelően értesítette a rendőrséget.

A légitársaság a biztonsági előírások megszegésével kapcsolatban minden esetben zéró toleranciát alkalmaz, a dohányzásra vonatkozó szabály megsértése akár 3000 eurós büntetést, illetve a repüléstől való eltiltást is vonhat maga után.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Feszes maradt az amerikai munkaerőpiac

Feszes maradt az amerikai munkaerőpiac

Az amerikai munkaerőpiac továbbra is szoros maradt a múlt héten, a munkanélküli segélyek iránti új kérelmek száma változatlanul alacsony. A Munkaügyi Minisztérium csütörtöki jelentése szerint az április 27-én véget ért héten a szezonálisan kiigazított első kérelmek száma 208 ezer volt, ami megegyezik az előző heti adattal. Ez alacsonyabb, mint amit a Reuters által megkérdezett közgazdászok vártak, akik 212 000 kérelemmel számoltak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×