eur:
389.51
usd:
363.12
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Vízkelety Mariann, az Igazságügyi Minisztérium igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkára (b) és Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke az Országos Bírói Tanács alakuló ülésén a Kúria épületében 2018. január 30-án.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Vukovich Gabriella: Nagyon jó barát és segítőkész ember volt Vízkelety Mariann

Nemcsak a kollégája, hanem közeli jó barátja is volt Vízkelety Mariann Vukovich Gabriellának. A Központi Statisztikai Hivatal korábbi elnöke így emlékezett az elhunytról az InfoRádió mikrofonja előtt.

"Nagyjából 25 évvel ezelőtt lettem a Központi Statisztikai Hivatal elnökhelyettese, ő akkor közvetlenül a miniszterelnök mellett dolgozott. Különböző ügyekben kellett kapcsolatba lépnünk, nagyon gyorsan barátok lettünk, és erre nagyon büszke vagyok" - emlékeztetett Vukovich Ganriella.

Majd így folytatta: "Ami mindig lenyűgöző volt, az a felkészültsége. Nagyon jó barát volt, nagyon odaadó, nagyon támogató, nagyon segítőkész, de ugyanakkor megmondta a véleményét is. Nem volt elfogult, hanem tényleg egy olyan őszinte barát volt, aki meg tudta mondani azt is, ha valami nem tetszett neki" - hangsúlyozta a Központi Statisztikai Hivatal elnöke.

Mint mondta: Vízkelety Mariann tudott dicsérni és abban is segített, hogy mit, miként lehetne még jobban csinálni. "Nagyon-nagyon jó barát és nagyon támogató, segítőkész ember volt."- nyilatkozta Vukovich Gabriella.

Vízkelety Mariann volt közigazgatási, igazságügyi államtitkár, miniszterelnöki biztos, több civil szervezet kuratóriumi tagja, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület volt elnöke 67 évesen, hosszan tartó súlyos betegség után vasárnap hunyt el.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×