eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A candle burns in the darkness, copy space. A lit white candle on a black background. Symbol of eternal memory, mourning, minutes of silence, memorial day. The concept of loss and to the memory.
Nyitókép: LesDaMore/Getty Images

Meghalt Szentkirályi Balázs, a G7 alapítója

A Junior Prima díjas újságíró éveken át volt az Index munkatársa, a G7.hu gazdasági portál alapítója és korábbi vezérigazgatója 41 éves volt.

Szentkirályi Balázs, a G7 alapítója és volt vezérigazgatója, Junior Prima és Tarnói Gizella emlékdíjas újságíró korábban az Index gazdasági rovatát vezette, mielőtt megalapította saját portálját. 2023-ban betegség miatt hosszabb szabadságra ment, társtulajdonosként azonban közel maradt a G7 szerkesztőségéhez.

"Próbáltunk felkészülni rá. Azaz mégsem. Bár tudtuk, hogy a betegség elveszi őt tőlünk, de sosem gondoltuk, hogy tényleg elveszi őt tőlünk. Hogy nincs itt. Hogy nem vitázik velünk, hogy nem mondja el vehemensen azt, mi szerinte a G7 és az újságírás. Hogy nem nevet velünk. Hogy nem nevet a halálon. Nehéz most mit írnunk. De megpróbáljuk felidézni, milyen is volt Balázs, aki nélkül egyikünk sem dolgozhatott volna a G7-nél" – emlékezik meg róla a gazdasági portál. Munkatársai személyes gondolatokkal, anekdotákkal adóznak emlékének.

Szentkirályi Balázs gazdasági újságíró 41 éves volt.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:11
×
×
×
×