eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: BKV Sajtó

Karácsonyig jár Budapesten a Mikulásbusz - itt csípheti el

A fényflotta után, december 6-án adventi útjára indult a BKV Mikulásbusza is. A karácsonyi hangulatúra feldíszített, különleges jármű december 23-ig közlekedik.

DPI206 – már a rendszáma is különleges a BKV idei Mikulásbuszának, összeolvasva ugyanis a Mikulás érkezésének dátumát, december 6-át kapjuk - írja közleményében a közlekedési vállalat. A vidám, ünnepi külső díszítés mellett a jármű belső terében is meghitt, karácsonyi dekoráció várja az utasokat, hozzájárulva az ünnepváráshoz. A BKV munkatársai az idén is az egyik környezetbarát, alacsonypadlós Van Hool típusú, CNG-üzemű autóbuszt díszítették fel.

A Mikulásbusz – menetrend szerint – a 105-ös és a 210-es vonalán közlekedik december 23-ig. A különleges járat azonban azokon a napokon is igazi ünnepi meglepetést okozhat, amikor a menetrend szerint nem jár, a Dél-pesti régióban ugyanis bármikor felbukkanhat. A Mikulásbuszon normál díjszabással, érvényes menetjeggyel lehet utazni.

A BKV fényflottája – hat villamos és két busz – december 1-jén indult el és szinte az egész várost behálózza, hozzájárulva a főváros ünnepi hangulatához. A feldíszített ünnepi Fogaskerekű – a vágányzár után – december 10-én – indul majd. A fényflotta 2024. január 7-ig közlekedik.

Aki szeretne utazni egyet az ünnepi Mikulásbuszon, az a következő menetrend szerint szállhat fel rá:

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 09:47
×
×
×
×