eur:
389.37
usd:
364
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Rendőrök járőröznek Budapesten a Normafa közelében, az Anna-rétnél 2020. április 5-én. A koronavírus-járvány miatt kijárási korlátozást vezettek be Magyarország egész területére március 28. és április 11. között. Ebben a két hétben az otthonokat, a lakóhelyeket csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása céljából lehet elhagyni. Az élelmiszerboltokban, drogériákban és a patikákban 9 és 12 óra között kizárólag a 65 év felettiek tartózkodhatnak és vásárolhatnak. A rendőrség a közterületeken megnyugtató, segítő, empatikus és lojális intézkedésekkel sarkallja a lakosságot a kijárási korlátozás betartására.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Bár megnyílt, mégsem javasolják a Normafa látogatását

Vasárnap délelőtt az erdőgazdálkodó megszüntette a Normafa hivatalos lezárását, ugyanakkor a park hivatalos oldala nem javasolja a hely felkeresését.

Az index.hu vette észre a Normafa Park hivatalos oldalán, hogy a fák veszélyes mértékű jegesedése megszűnt a területen, ezért a Normafa hivatalos lezárását az Erdőgazdálkodó megszünteti.

A portál azt is megírta, hogy ennek ellenére nem javasolják a hely felkeresését, mivel az utak több helyen rendkívül csúszósak, jegesek, és a gyalogosközlekedés balesetveszélyes lehet.

A Normafa erdőterület, az erdőn belül nincs csúszásmentesítés, és a területet mindenki kizárólag saját felelősségére látogathatja! Kérjük, vigyázzanak magukra, és ha a látogatás halaszthatatlan, azt kizárólag csúszásgátlóval ellátott cipőben tegyék meg!

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×