eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Rendőrök járőröznek Budapesten a Normafa közelében, az Anna-rétnél 2020. április 5-én. A koronavírus-járvány miatt kijárási korlátozást vezettek be Magyarország egész területére március 28. és április 11. között. Ebben a két hétben az otthonokat, a lakóhelyeket csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása céljából lehet elhagyni. Az élelmiszerboltokban, drogériákban és a patikákban 9 és 12 óra között kizárólag a 65 év felettiek tartózkodhatnak és vásárolhatnak. A rendőrség a közterületeken megnyugtató, segítő, empatikus és lojális intézkedésekkel sarkallja a lakosságot a kijárási korlátozás betartására.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Bár megnyílt, mégsem javasolják a Normafa látogatását

Vasárnap délelőtt az erdőgazdálkodó megszüntette a Normafa hivatalos lezárását, ugyanakkor a park hivatalos oldala nem javasolja a hely felkeresését.

Az index.hu vette észre a Normafa Park hivatalos oldalán, hogy a fák veszélyes mértékű jegesedése megszűnt a területen, ezért a Normafa hivatalos lezárását az Erdőgazdálkodó megszünteti.

A portál azt is megírta, hogy ennek ellenére nem javasolják a hely felkeresését, mivel az utak több helyen rendkívül csúszósak, jegesek, és a gyalogosközlekedés balesetveszélyes lehet.

A Normafa erdőterület, az erdőn belül nincs csúszásmentesítés, és a területet mindenki kizárólag saját felelősségére látogathatja! Kérjük, vigyázzanak magukra, és ha a látogatás halaszthatatlan, azt kizárólag csúszásgátlóval ellátott cipőben tegyék meg!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×