eur:
389.73
usd:
363.95
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A második államfői mandátumára pályázó Petro Porosenko ukrán elnök, miután leadta szavazatát az ukrán elnökválasztás második fordulójában Kijevben 2019. április 21-én.
Nyitókép: Szerhij Dolzsenko

"Orbán Viktorral találkozott volna" az ukrán elnök - Kovács Zoltán posztolt

Mindezt az Ukrán Biztonsági Szolgálat, az SZBU oldalán megjelentekre reagálva közölte.

Magyarország nem kíván asszisztálni Zelenszkij elnök belső politikai leszámolásaihoz! - írta hivatalos Facebook-oldalán Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szombaton.

Mindezt az Ukrán Biztonsági Szolgálat, az SZBU oldalán megjelentekre reagálva közölte. Az ott olvasható tájékoztatás szerint nem engedték külföldre utazni Petro Porosenko volt ukrán elnököt, mert Orbán Viktor miniszterelnökkel találkozott volna, és emiatt fennállt a veszélye annak, hogy Oroszország eszközként használja fel.

Kovács Zoltán bejegyzésében leszögezte: ezek a politikai leszámolások is mutatják, hogy Ukrajna ma még nem áll készen az európai uniós tagságra!

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×