eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 2. szombat Lujza
Nyitókép: police.hu

Új eszközzel csaptak le a rendőrök az M1-esen

Rendszeresek a közlekedésrendészeti akciók az M1-es autópálya Komárom-Esztergom vármegyei szakaszán.

Az M1-es autópályán végrehajtott rendőri ellenőrzések elsősorban a tehergépjárművek előzési tilalmára, a passzív biztonsági eszközök használatára és a leállósávon szabálytalanul közlekedőkre irányulnak. Legutóbb november 29-én, szerdán tartottak akciót a sztráda Komárom-Esztergom vármegyei szakaszán – írja a police.hu.

Az ellenőrzést ezúttal a Készenléti Rendőrség helikopterrel segítette, így az egyenruhások a levegőből is figyelemmel kísérhették a sztráda forgalmát. A helikopteres ellenőrzés előnye, hogy a levegőből nagyobb terület belátható, ezzel megkönnyítve a szabályszegő járművezetők kiszűrését.

Az akció ideje alatt gyorshajtás miatt megállítottak egy trélerrel közlekedő nőt, aki nem használta a biztonsági övét. Kiderült, hogy a sofőr nem rendelkezik E kategóriás vezetői engedéllyel, ezért őt a rendőrök előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás indult ellene.

Címlapról ajánljuk
Életbe lépett az EU legszigorúbb idegenrendészeti szabályrendszere

Életbe lépett az EU legszigorúbb idegenrendészeti szabályrendszere

Március elsejétől kell alkalmazni Magyarországon az új idegenrendészeti szabályrendszert, amely január elején lépett hatályba. A törvény célja az, hogy migránsok még vendégmunkásként se érkezhessenek hazánkba, akik pedig itt vannak, azok ne vehessék el a magyarok munkáját.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×