eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A HÉV végállomása a gödöllői vasútállomás mellett a Pécel és Aszód közötti vasútvonalon 2019. július 18-án. A vasútvonal felújítása során mindkét sínpárt újjáépítik, valamint Péceltől Turáig átépítik az állomásokat.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Áramellátási hiba miatt nem járt a HÉV

Áramellátási hiba miatt a H8-as és a H9-es HÉV egy vágányon közlekedik Örs vezér tere és Cinkota között, ezen a szakaszon pótlóbusszal is lehet utazni.

A BKK azt írja a közösségi oldalán: a Veres Péter úti autóbuszok igénybevételét is ajánlja.

Frissítés!

A H8-as és a H9-es HÉV újra a teljes vonalon közlekedik - közölte bő félórával később a közlekedési vállalat.

Hétvégi változások

Az 1-es villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Puskás Ferenc Stadion és a Népliget között pályakarbantartás miatt az első két november11-én és 12-én, szombaton és vasárnap.

Az 1-es villamos vonalán a Hungária körút és a Salgótarjáni utca kereszteződésében a villamospálya karbantartását végzik. Az 1-es villamos csak a Bécsi út / Vörösvári út és a Puskás Ferenc Stadion M, illetve a Népliget M és Kelenföld vasútállomás M között közlekedik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×