eur:
391.24
usd:
366.48
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: bpiautosok.hu

Kis híján tragédia történt, mégis elhajtott az ámokfutó – videó

Egy türelmetlen sofőr mások életét kockáztatva, nagy sebességgel előzte meg az álló kocsisort Dunakeszin.

Nemrég Dunakeszin araszolt a dugóban egy hosszú, lassan előrejutó autósor, amit a forgalommal szembe haladva megelőzött egy Opel Astra, a frontális ütközést elkerülve szerencsére szemből megálltak neki. Az esetről videófelvétel is készült, melyet a BpiAutósok.hu tett közé.

A károsult autós fedélzeti kamera segítségével rögzítette a történteket. Visszaemlékezve azt írta, hogy az Opel Astrának nem maradt elég hely, a türelmetlen sofőr nekiment. Összetört a lökhárító, valamint az autó bal elejét és a fényszórót is kár érte. A vétkes elhajtott a helyszínről. Személyi sérülés nem történt.

Később visszatért és közölte: nem szeretné, hogy rendőrt hívjanak. A károsult autó sofőrje erre azt mondta neki, már kihívta őket. Ekkor a szabálytalanul közlekedő sofőr ismét távozott, meg sem várta a baleseti bejelentő kitöltését.

A károsult később a rendőrségen megtudta, nem sokkal korábban több bejelentés is érkezett azzal kapcsolatban, hogy Dunakeszin egy Opel Astra nagy sebességgel, életveszélyesen előzte meg az álló kocsisort.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×