eur:
389.63
usd:
362.78
bux:
67980.8
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
fotó: rendőrségi videó
Nyitókép: rendőrségi videó

Úgy vadásztak a rendőrök Budapesten, ahogy azt az autósok nagyon utálják - videó

Civil autókból ellenrőiztek a rendőrök Budapesten, a XVIII. kerületben. Az akció során egy vérző fejű férfi kért segítséget tőlük, a támadóját rövid időn belül elfogták.

A XVIII. kerületi rendőrök október 6-án ellenőrizték a közlekedés résztvevőit "rendőrségi jelleg nélküli" gépkocsikból. Az ellenőrzés során elfogtak három körözött férfit, akiket lopás, járművezetéstől eltiltás, valamint ittas vezetés és jármű önkényes elvétele bűncselekmények gyanúja miatt kerestek.

Egy másik embert járművezetéstől eltiltás okán, egy férfit súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt fogtak el. Utóbbi esetnél a rendőröktől a járőrözés során egy vérző fejű férfi kért segítséget az utcán, aki elmondta, hogy

egy ismerőse iszogatás közben hamutállal bántalmazta.

A rendőrök hamar megtalálták a feltételezett elkövetőt, akit előállították, majd büntetőfeljelentést tettek ellene.

Előállítottak még egy embert ittas, kettőt pedig engedély nélküli vezetés miatt is. Egyiküket őrizetbe vették, mivel szabálysértésért keresték. Két emberrel szemben biztonsági intézkedést alkalmaztak (megbilincselték.

Közlekedési bírságok

Közigazgatási bírságot tizenkilenc esetben szabtak ki, ebből kilenc alkalommal gyorshajtás miatt. Helyszíni bírságot hetvenkét esetben szabtak ki, ebből tizennyolc alkalommal gyorshajtás okán. Ezen kívül a rendőrök további tizenegy szabálysértési feljelentést tettek egyéb szabálysértések miatt, huszonöt esetben figyelmeztetést adtak.

Figyelmeztetés

A közlekedési balesetek számának csökkentése érdekében a Budapesti Rendőr-főkapitányság a jövőben is szervez hasonló ellenőrzéseket. ​

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×