eur:
389.46
usd:
362.58
bux:
68013.22
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke fogadja Marine Le Pent, a francia Nemzeti Tömörülés nemzetgyűlési frakcióvezetőjét a Karmelita kolostorban 2023. szeptember 27-én.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor Marine Le Pennel tárgyalt

Az EP-választások előtt tárgyaltak a jobboldal helyzetéről.

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szerdán délután a Karmelita kolostorban megbeszélést folytatott Marine Le Pennel, a francia Nemzeti Tömörülés nemzetgyűlési frakcióvezetőjével - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A tárgyaláson értékelték az erősödő európai jobboldal helyzetét, különös tekintettel a jövő évi európai parlamenti választásokra.

A kontinens nemzeti, konzervatív pártjainak közös és erőteljes választ kell adniuk Brüsszel birodalmi törekvéseire, elhibázott gazdaságpolitikájára és migránspárti kezdeményezéseire - hangzott el a találkozón.

A tárgyaláson szó esett a családok, a nemzeti és a keresztény értékek politikai képviseletéről is, amely a magyar kormánypártok és a francia Nemzeti Tömörülés tevékenységének is a középpontjában van - mondta Havasi Bertalan.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×