eur:
388.86
usd:
360.82
bux:
68190.79
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. (KKBK) által közzétett fotón a Puskás Aréna 2019. november 6-án. Az új létesítmény, amely a futballmérkőzések mellett többek között koncertek, világkongresszusok rendezésével a turizmust is növeli majd, a korábbi Népstadion helyén épült fel két és fél év alatt, részben hasznosítva annak elemeit. A Puskás Arénát a Magyarország-Uruguay barátságos mérkőzéssel avatják fel november 15-én.
Nyitókép: MTI/KKBK

Forgalomkorlátozás lesz ma a Puskás Aréna környékén

Forgalmi változások lesznek szombaton délután a Puskás Aréna környékén, ahol a Szoborparkban a Szerencsejáték Zrt. szervezésében tartják az Eurojackpot Szuperkoncertet.

A rendezvény miatt 16 és 23 óra között lezárják az Ifjúság útját a Dózsa György út és a Stefánia út között, módosult útvonalon közlekedik a 75-ös és 77-es trolibusz is, de megállóhely nem marad ki. Az esemény végén az 1-es villamos és az M2-es metró gyakrabban közlekedik.

Az időjárás alakulását a szervezők folyamatosan vizsgálják, az eseménnyel kapcsolatban a Szuperkoncert és a Szerencsejáték Zrt. közösségi média felületein egész napos tájékoztatást biztosítanak.

A nemzeti lottótársaság a helyszínen értékesített termékek után befolyt összeget idén is teljes egészében az Ökumenikus Segélyszervezet részére ajánlja fel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×