eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
A drónnal készült képen a férfi 35 kilométeres gyaloglás mezőnye a budapesti atlétikai világbajnokságon a Hősök terén 2023. augusztus 24-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Mutatjuk a teljes hétvégi forgalomkorlátozási rendet - térkép

A végéhez közeledik a budapesti atlétikai világbajnokság, de az előttünk álló hétvégén még jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani a fővárosban. Kovács Botond, a BKK Info munkatársa mondott el minden részletet az InfoRádióban.

Már zárva és így is marad szombat délután fél 1-ig a Bajcsy-Zsilinszky út az Andrássy út és a Podmaniczky utca között az atlétikai vb maratoni futószámához kapcsolódóan.

"Szombat hajnaltól 11 óráig, valamint vasárnap hajnaltól 12.30-ig lezárják a Dózsa György utat a Podmaniczky utca és a Városligeti fasor között, a Teréz körutat a Király utca és a Podmaniczky utca között, a Károly körutat, továbbá az Andrássy út-József Attila utca-Széchenyi István tér-Lánchíd-Clark Ádám tér-Alagút-Attila út-Apród utca-Ybl Miklós tér-Lánchíd utca útvonalat, a Szarvas teret, a Dózsa György teret és további keresztező útvonalakat szintén" - sorolta az InfoRádió megkeresésére Kovács Botond, a BKK Info munkatársa.

A Nádor utcát kétirányúsítják a József Attila utca és az Arany János utca között.

Vasárnap 21 órától hétfőn reggel 6 óráig lezárják majd az Andrássy utat a Dózsa György út és az Oktogon között, továbbá a Dózsa György utat a Podmaniczky utcától a Városligeti fasorig, illetve a Kós Károly sétányt és a Hősök terét.

Lezárásra kell még készülni továbbá a Nemzeti Atlétikai Központ környékén, a Soroksári út szervizútján, a Lechner Ödön fasor és a Hajóállomás utca között, valamint a Hajóállomás utcában a Kvassay Jenő úttól, a csepeli rakparton is egészen augusztus 28-án éjfélig.

Hétfő reggel 6 óráig egyébként le lesz még zárva Kacsóh Pongrác úti felüljárón a Városligetbe vezető sáv is, továbbá a Kós Károly sétány és a Hősök tere is.

"Közösségi közlekedésnél nagyon fontos, hogy szombaton üzemkezdettől várhatóan aznap 11 óráig, valamint vasárnap üzemkezdettől várhatóan aznap 12.30-ig a 4-es és a 6-os villamos az Oktogon és a Blaha Lujza tér között nem közlekedik, ezen kívül pedig számos felszíni járat közlekedésében változásra kell készülni, így indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak a BKK Infón vagy a Budapest Go applikációban" - mondta még.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×