eur:
388.81
usd:
361.79
bux:
67944.21
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Bertolli Pesto Calabrese szósz piros paprikával, ricottával és extra szűz olívaolajjal.
Nyitókép: Forrás: X

Nébih: Figyelem, kivontak egy Bertolli szószt a forgalomból!

Nem jelölt mustár allergén miatt a forgalmazó Maresi Foodbroker Kft. (Budapest) visszahívta a forgalomból a 2024 februárban lejáró egyik termékét.

"Bertolli Pesto Calabrese szósz piros paprikával, ricottával és extra szűz olívaolajjal, 185 g" termék a figyelmeztetés hiányában veszélyes lehet azokra, akik allergiásak a mustárra - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Az érintett, LF 043 tételazonosítóval is jelzett termék a vásárlás helyére visszavihető, árát blokk nélkül is visszatérítik.

A hatóság arra kéri a mustárra érzékeny vásárlókat, hogy a honlapon olvasható azonosító adatokkal megegyező visszahívott termékeket ne fogyasszák el.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×