eur:
395.85
usd:
367.07
bux:
73837.44
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka
Az útról lesodródott, árokba borult migránsokat szállító személyautó az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, Lajosmizse térségében 2023. augusztus 1-jén. A balesetben egy gyermek meghalt, öten megsérültek.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Migránsokkal teli autó balesetezett az M5-ösön, egy gyerek meghalt

Lesodródott az útról és árokba hajtott egy migránsokat szállító személyautó a sztráda Budapest felé vezető oldalán, Lajosmizse térségében. A balesetben egy gyermek életét vesztette és többen megsérültek.

Az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, a 66-os kilométerszelvénynél egy román rendszámú személygépkocsi eddig ismeretlen okból lesodródott az útról és árokba hajtott 2023. augusztus 1-jén 6 óra 3 perckor. A járművet egy moldáv embercsempész vezette, aki hét migránst szállított. A baleset következtében egy gyermek a helyszínen életét vesztette és öten megsérültek – írja a Police.hu.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszán félpályás az útlezárás.

A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!

Címlapról ajánljuk
Elemző Kamala Harris migrációs politikájáról: alelnökként már kudarcot vallott

Elemző Kamala Harris migrációs politikájáról: alelnökként már kudarcot vallott

Alelnöki beiktatása után a megfelelő határvédelem biztosítását kapta egyik fő feladataként Kamala Harris, de nem tudott jelentős eredményeket felmutatni – mondta az InfoRádióban a Migrációkutató Intézet vezető elemzője. Vargha Márk arról is beszélt, ha Donald Trump nyeri az őszi elnökválasztást, várhatóan újra naprendre kerülhet, hogy teljes hosszában fal épüljön az Egyesült Államok déli határvidékén.

Faragó Tamás: a japánok érdekes felfogásban játszanak, de a mérközés kimenetele nem kérdéses

A spanyolok elleni fiaskó után ma japán ellen javíthat a magyar vízilabda-válogatott. Faragó Tamás, a Nemzet Sportolója szerint még nincs semmi veszve.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×