eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: police.hu

Megvan a holttest, nyomoznak a Tiszában elmerült lány ügyében

Múlt pénteken egy testvérpár merült el a folyóban. A 11 éves kislány testvérét még időben megtalálták, testvérét nem.

Megtalálták a Tiszában elmerült 11 éves kislány holttestét a folyó tuzséri szakaszán - közölte Gál Attila, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Ő az a gyerek, aki testvérével múlt pénteken tűnt el a folyóban. A rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja az ügyet.

A Friss Média regionális online magazin információi szerint egy tizenegy és egy kilencéves kislány egy rokonukkal közösen ment el a Tisza benki szakaszához, amely kifejezetten veszélyes rész, mert a folyó mélysége a 25 métert is elérheti.

Az online magazin szerint a két lány nem tudott úszni, csak bokáig akart a vízbe menni, azonban a hirtelen merülő folyó elsodorta őket. Kész csoda lehet, hogy megközelítőleg egy kilométeren keresztül lebegtek a vízen, abban bízva, hogy kimentik őket.

"Nyugi, túl fogjuk élni, jönnek értünk!"

- állítólag ezt mondogatta a 9 éves kislány a nővérének, akivel kézenfogva sodorta őket a folyó.

A kilencéves gyermeket egy a tiszamogyorósi komp melletti kemping tulajdonosa mentette ki a vízből, viszont az idősebbik lányt már nem látta a folyóban. A férfit a záhonyi rendőrség értesítette a balesetről, aki azonnal csónakba ült, hogy megkeresse a lányokat - írták korábban.

A portál úgy tudja, gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával vizsgálódik a rendőrség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×