eur:
392.54
usd:
365.78
bux:
66792.01
2024. április 26. péntek Ervin
Trianoni emlékmű, amelyet a főváros XIV. kerületében, a Thököly út és a Dózsa György út kereszteződésében avattak fel 2012. október 27-én. Az alkotáshoz Zugló erdélyi testvérvárosa, Alsórákos egy 8,5 tonnás bazaltkövet ajánlott fel, azon áll Domonkos Béla szobrász emlékműve, egy turulmadár kettős kereszttel.
Nyitókép: Trianoni emlékmű, amelyet a főváros XIV. kerületében, a Thököly út és a Dózsa György út kereszteződésében avattak fel 2012. október 27-én. Az alkotáshoz Zugló erdélyi testvérvárosa, Alsórákos egy 8,5 tonnás bazaltkövet ajánlott fel, azon áll Domonkos Béla szobrász emlékműve, egy turulmadár kettős kereszttel. (MTI/Földi Imre)

Keresztállítási akciót hirdet a Miniszterelnökség

Máriabesnyőn tett erről bejelentést Latorcai Csaba államtitkár.

Biztatok arra mindenkit, hogy követve őseink évszázados hagyományát, állítsunk új, modern kereszteket az utak mentén, a falvakban, a városokban, állítsunk minél több keresztet a békéért - mondta a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára, területfejlesztési miniszterhelyettes Máriabesnyőn, szombaton.

Latorcai Csaba a felújított Máriabesnyői Trianoni kereszt ünnepélyes megáldásán arról beszélt, hogy "az Európai Unió bürokratái olyan gazdasági bevándorlókat akarnak erőszakkal betelepíteni, akiknek semmit nem jelent a keresztény kultúránk, sőt sokuk nem olyan rég még fizikailag is üldözte a keresztényeket a Közel-Keleten."

"Ígérem, nem fogjuk hagyni, hogy migránsokkal árassza el Magyarországot az európai baloldal, és velük összefogva a dollárbaloldal"

- fogalmazott a miniszterhelyettes, egyben arra biztatott, hogy országszerte folytassuk közösen a keresztek örökbefogadását, felújítását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 13:10
×
×
×
×