eur:
386.3
usd:
362.45
bux:
56214.28
2023. szeptember 22. péntek Móric
fotó: ügyészségi videó
Nyitókép: ügyészségi videó

Megelőzte egy nő, ezt nem hagyhatta a megvadult férfi - videó

Többször is büntetőfékezett egy férfi Somogy megyében, bíróság elé kell álljon.

A kaposvári ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette miatt emelt vádat azzal a negyvenes éveiben járó férfival szemben, aki egy vélt sérelme miatt a 61-es főúton négyszer is vészfékezésre kényszerítette a mögötte haladó autóst.

A férfi egy éve Pogányszentpétert elkerülve Iharosberény irányába a két sávosra bővülő főúton haladt a külső sávban, amikor utolérte őket a nő. Az érkező autós a belső sávot használva előzni kezdett, azonban a férfi amikor észlelte ezt, az előzés megakadályozására bevágott a kocsi elé.

Ekkor a hátulról jövő rádudált, de így sem volt hajlandó gyorsabban menni vagy letérni.

Végül a sértett meg tudta előzni a férfi által vezetett gépkocsit, aki ezért nem megfelelő követési távolságot tartva, közvetlenül a sértett kocsija mögött haladt, majd amikor visszaelőzte, a 90 km/h sebességű autóját a sértett járműve előtt indokolatlanul állóra fékezte - áll a hivatalos közleményben.

A nő az ütközést csak vészfékezéssel tudta elkerülni, alig fél méter volt a két autó között.

A férfi ezt követően a „büntetőfékezést” még háromszor megismételte.

Az ügyészség a vádiratában felfüggesztett börtönbüntetést, pénzbüntetést és járművezetéstől eltiltást indítványozott a terhelttel szemben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.22. péntek, 18:00
Vecsei Miklós
felzárkóztatásért felelős miniszterelnöki biztos, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnöke
Erőre kapott a magyar tőzsde, felpattant az OTP

Erőre kapott a magyar tőzsde, felpattant az OTP

A hét korábbi részében egy elég jelentős hangulatromlás volt megfigyelhető a tőzsdéken, amelyet részben az amerikai jegybank számlájára lehet írni, hiszen e heti kamatdöntő ülésén ugyan nem változtatott a kamatszinten, azonban szigorú üzeneteket küldött azzal kapcsolatban, hogy az inflációt még hosszú ideig fog tartani a célszintre csökkenteni, így a korábban vártnál hosszabb ideig maradhatnak magasan a kamatok. A tőzsdéken látott negatív hangulat tegnap is kitartott, az amerikai S&P 500 3 havi mélypontra esett, majd Ázsiában vegyesek voltak a mozgások, és délutánra Európában is elkezdett javulni a hangulat, miközben a magyar piac felpattant.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×