eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Hatott Kerepes polgármesterének fellépése az Ukrajnából érkezettekkel szemben – videó

Távoztak a fiatal lányokat zaklatók a településről.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, Kerepes polgármeósere április végén jelezte a közösségi oldalán, hogy panasz érkezett hozzá, hogy fiatal lányokat zaklattak a településen. Miután beszélt a sértettek szüleivel, felkereste a problémás személyeket a helyi munkásszállón.

Gyuricza László polgárőrök és rendőrök kíséretében maga elé rendelte az érintetteket, majd közölte velük, hogy „május 1-ig szedik a sátorfájukat, mert nem hajlandó eltűrni, hogy a kerepesi fiatal lányokat zaklatják”. „Mit képzelnek maguk, hogy így viselkednek itt? Lányokkal. Lehet menni csecsenekkel keménykedni. Becsüljék meg, hogy befogadtuk ide magukat. Nem szégyellik magukat?” – fogalmazott ellentmondást nem tűrő hangon a városvezető, azt ígérve, hogy zéró toleranciával fogja kezelni a hasonló eseteket.

Gyuricza László nemrégiben már arról számolt be, hogy a vendégmunkások elhagyták Kerepest. Újabb videójában a településvezető úgy fogalmazott, hogy a „múltkori berzenkedése eredményes volt” – szúrta ki a Mandiner. Hozzátette, hogy a szomszédok elmondásai alapján az érintett férfiak már aznap este összecsomagoltak, elmentek. „Most ránézésre üres az épület. Nyugalom van, csend van” – hangzott el a videóban.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:11
×
×
×
×