eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Lezárták az M3-ast, egy ember a hídról az autópályára eshetett

A rendőrök találtak rá a holttestre. Frissítés: feloldották az útzárat.

Baleset miatt lezárták az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalát Gödöllő térségében, a 31-es kilométernél szerda hajnalban - közölte az Útinform a honlapján.

A forgalmat a 27-es kilométernél lévő csomópontban leterelik, és a 39-es kilométernél lévő Bag csomópontnál lehet visszahajtani a pályára - írták.

A baleset miatt az M31-es autópályán, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a 8-as kilométernél lévő csomópontban kiterelik a forgalmat a rendőrök a 3-as főútra.

Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a rendőrök szerda hajnalban egy holttestet találtak az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. Az elhunyt, az eddig beszerzett adatok alapján, feltehetően az autópálya feletti gyaloghídról eshetett a pályatestre. Személyazonosságának a megállapítása folyamatban van.

A haláleset pontos körülményeit vizsgálják - közölte.

Frissítés:

Megindult a forgalom a hajnalban lezárt M3-as autópályán, a 31-es kilométernél, azonban csak lassan oszlik a feltorlódott kocsisor - közölte az Útinform.

Az M31-es autópályán is engedik már az autósokat. A korábbi, 3-as főútra terelések miatt Gödöllő és Aszód között továbbra is jelentős torlódásra, megnövekedett menetidőre kell számítani - írták.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×