eur:
390.62
usd:
363.98
bux:
68177.12
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Pilisi Parkerdő
Nyitókép: Pilisi Parkerdő

Megtalálták egy eltűnt miskolci nő holttestét - családi dráma sejlik fel

Míg keresték, jött a hír férje öngyilkosságáról.

Telefonja nélkül, de irataival fodrászhoz indult majdnem egy hete otthonából egy 69 éves miskolci nő, onnantól viszont nem adott magáról életjelet - írja a Boon.hu.

A közösségi média segítségével nagy erőkkel keresték az asszonyt, még a mentőkutyás Lehoczki László is beszállt.

Amíg zajlott a keresés, vasárnap hajnalban érkezett a hír: a keresett nő férje öngyilkos lett. A kutatómunka szerda délelőtt hozott eredményt, amikor a drónokkal támogatott munka a Lillafüred felé vezető úton befejeződött: a Molnár-szikla alatti területen női holttestet találtak, minden valószínűség szerint az eltűnt asszonyét, erre viszont még a rendőrségnek is ki kell mondania az igent.

A hírt a portál Lehoczki László Facebook-oldalán találta meg.

  • „A hatóságokkal végzett közös munka eredményeként a mai napon megtaláltuk az eltűnt hölgyet. Köszönet a Barlangi Mentők Észak-Magyarországi Egyesületének, a gyors, és szakszerű segítségnyújtásért, és munkájukért. Őszinte részvétünk a hozzátartozóknak. Sok erőt kívánunk ennek a nagy tragédiának a feldolgozásához!”

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×