eur:
390.67
usd:
365.02
bux:
68285.88
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Young caucasian woman at self-service gas station, hold fuel nozzle and refuel the car with petrol, diesel, gas. Pretty woman filling her auto with gasoline or benzine, outdoors. Self service gas pump.
Nyitókép: romrodinka/Getty Images

Egész hétre jó hír jött az üzemanyagok áráról

A benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is alacsonyabb lehet, ha a vállalkozók alkalmazzák az új nagykereskedelmi árakat.

A hét közepén csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is, előbbi bruttó 7, utóbbi bruttó 6 forinttal literenként – írja a holtankoljak.net.

Tekintettel az aktuális kúti árakra, szerdától az alábbi átlagárakat tapasztalhatjuk a kutakon, amennyiben a nagykereskedelmi árváltozás a kiskereskedelmi árakban is megjelenik:

  • a 95-ös benzin 603 Ft/liter,
  • a gázolaj 579 Ft/liter lehet szerdától.

A portál a dollár-forint árfolyam és az olajpiaci folyamatok alapján azt vetíti előre, hogy a héten ha lesz is ármelés a töltőállomásokon, az legfeljebb néhány forint lehet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Valami nagyon nem stimmel a magyar gazdaságban

Valami nagyon nem stimmel a magyar gazdaságban

Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy miért lett Magyarország Európa második legszegényebb országa a lakossági fogyasztás alapján és miért hagyta le a román fizetések vásárlóereje a magyarét. Ezek mellett szó volt a friss GDP-adatról is. Vendégünk volt Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. A második részben az OTP rejtélyes bankfelvásárlásáról kérdeztük Nagy Viktort, a Portfolio vezető részvénypiaci elemzőjét, aki azt is tudni véli, hogy melyik bank lehet az OTP kiszemeltje.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×