eur:
389.12
usd:
367.14
bux:
55545.09
2023. szeptember 29. péntek Mihály
Nyitókép: police.hu

Két óra alatt 130 gyorshajtó - kaszáltak a rendőrök

Elkapták azt a sofőrt is, aki a megengedett sebesség több mint kétszeresével robogott Kakucs belterületén.

Egyszerre négy rendőrkapitányság területén, tizenkét traffipax-szal mérték az autók sebességét - írja a police.hu. A március 30-i akció Cegléd, Dabas, Szigetszentmiklós és Vác térségére terjedt ki.

A közlekedők közül 130 gyorshajtót rögzítettek 14 és 16 óra között. Közülük 92 esetben indult eljárás sebességtúllépés miatt. A fennmaradó 38 sofőr helyszíni bírságot kapott. Hármukat 90 ezer forint közigazgatási bírsággal sújtották, a többiekre összesen 240 ezer forintos büntetést szabtak ki.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

Az akció rekorderét Kakucs belterületén mérték be, a Fő úton száguldott egy autós a megengedettnél 51 km/h-val gyorsabban.

A 101 km/h-s sebességéért 90.000 forint közigazgatási bírságot kapott.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a jövőben is tervez hasonló akciókat a közlekedésbiztonsági helyzet erősítése, és a balesetek megelőzése érdekében.

Címlapról ajánljuk

Az osztrákoknak elege lett a pontatlan magyar vasútból, drasztikusat léptek

Az ÖBB a vágányzár első két hetének tapasztalatai és többszöri figyelmeztetés után ma egyoldalúan bejelentette: jövő hétfőtől levágja a magyar vonatokat a nyugat-európai hálózatról és kettévágja Bécsben a Linz, Salzburg, München fele továbbmenő budapesti railjet vonatokat - írja Vitézy Dávid a közösségi oldalán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.29. péntek, 18:00
Vinkó József
a Magyar Konyha főszerkesztője
Elárulta Moszkvát szövetségese, új fronton éleződhet ki a lengyel-ukrán vita - Háborús híreink pénteken

Elárulta Moszkvát szövetségese, új fronton éleződhet ki a lengyel-ukrán vita - Háborús híreink pénteken

Egyre gyűlnek a bizonyítékok arról, hogy az Oroszországgal jó viszont ápoló Szerbia fegyvereket szállít Ukrajnának. Lengyelország szerint Kijev lehetett volna "segítőkészebb" az országba becsapódott ukrán rakéta kivizsgálása során. Egyes hírek szerint a Szabad Oroszország Légió ismét betört Belgorod megyébe, az ukrajnai frontokon azonban továbbra is csak minimális területi nyereségekről számolhat be Kijev. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×