eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: police.hu

Ha meglátja a rendőrségi helikoptert, erre is számíthat

A jelentős tranzitforgalmat lebonyolító M86-os számú autóút Vas megyei szakaszán akcióztak a rendőrök.

A közlekedésrendészeti ellenőrzés során a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság segítségére volt a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálatának helikoptere és annak személyzete is.

Az ellenőrzés alatt tizenhét helyszíni bírságot szabtak ki.

Egy sofőrrel szemben biztonsági öv használatának elmulasztása miatt kellett az egyenruhásoknak intézkedni - ennek kapcsán felhívják a figyelmet, hogy a passzív biztonsági eszközök használata életet menthet a felnőttek és - a megfelelő használattal - a gyerekek esetében is - olvasható a police.hu oldalon.

Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×