eur:
390.72
usd:
364.96
bux:
68327.93
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
fotó: Infostart
Nyitókép: Infostart

Embert gázolt a vonat a szobi vonalon

A szlovák vasút tájékoztatása szerint a Prágából Budapest-Nyugati pályaudvarra közlekedő Metropolitan EuroCity Párkány és Szob között elgázolt egy embert. Emiatt jelentős késéssel érkezik majd Budapestre - írja a Mávinform.

A helyszínelés végégig – várhatóan az esti órákig – Szob és Párkány között nem közlekedhetnek a vonatok, így az arra közlekedő esti nemzetközi EC vonatoknál is késések várhatók.

A Nyugati pályaudvarról Prágába 17:29-kor elindult Metropolitan EuroCity Szobnál várakozik.

Szlovákiában történt ma már egy halálos vonatbaleset. Egy 14 éves fiút gázolt halálra a vonat kedd délelőtt Besztercebányán - írj a ma7.sk.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×