eur:
393.7
usd:
364.63
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Police.hu

Új, rendőrségi fejlemény a megtalált ötéves kisfiú ügyében

Óriási erőfeszítések után, egynapi keresés után találták meg az ötéves autista kisfiút.

Mint korábban az Infostarton írtuk, megtaláltak egy eltűnt ötéves kisfiút Tolna-Mözsön. A fiú hétfőn délután tűnt el Tolna-Mözsön, a Temető utcai otthonából. Édesanyja elmondása szerint a gyerek apja a vihar által felborított udvari játékokat pakolta be a házba, amikor az autista kisfia kiment a szél által kiszakított kapun.

A hatóságok és a környékbeliek óriási erőfeszítéseket tettek azért, hogy megtalálják az eltűnt gyereket, a keresésbe beszállt a Terrorelhárítási Központ is. Az ország minden tájáról érkeztek kutyás keresőcsapatok, akik a polgárőrökkel, és az önkéntesek százaival csatárláncot alkotva fésülték át a környéket és a települést.

A kisfiút

végül két paksi önkéntes találta meg egy búzatáblában, több mint egy kilométerre az otthonától.

Ezt követően megvizsgálta a TEK orvosa, majd megfigyelésre kórházba vitték. A rendőrség még a körözési eljárás alatt meghallgatta a kisfiú szüleit, és a hozzátartozóit, nem sokkal ezelőtt pedig úgy határoztak, hogy büntetőeljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit.

Police.hu
Police.hu

A 24.hu szerint a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, a Szekszárdi Rendőr-kapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a kisfiú eltűnésének a körülményeit, és azt hogy felmerül-e a szülők felelőssége a gyerek eltűnése kapcsán. Hozzátette: gyanúsítotti kihallgatás eddig nem történt.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×