eur:
394.44
usd:
370.23
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Personal perspective of a shopper pushing shopping trolley along product aisle while shopping in a supermarket
Nyitókép: d3sign / Getty

Tragédia egy gazdagréti Sparban

Bár az egész üzlet a segítségére sietett és mentőt is hívtak, az életét már nem tudták megmenteni.

Borzalmas puffanásra lettek figyelmesek az emberek egy élelmiszerlánc egyik újbudai üzletében: egy ötven év körüli férfi éppen a kasszáknál állt sorban a gazdagréti üzletközpontban, amikor minden előjel nélkül, egyik pillanatról a másikra összecsuklott – számolt be a Bors.

Mint olvasható, a vásárlók és a dolgozók azonnal a férfi segítségére siettek. „Mindenki rohant segíteni, miközben kihívták a mentőket is. Ők mindent megtettek, amit csak lehetett, megpróbálták újraéleszteni, de sajnos már késő volt. Azt mondták, tüdőembóliát kapott” – elevenítette fel a történteket a lapnak egy közeli üzletben dolgozó nő, aki rálátott a kasszákra.

Az üzlet a tragikus események alatt zárva tartott, a szemtanúk szerint három órán keresztül. „Akik már ekkor vásároltak, azok még befejezhették, de egyesével engedték ki őket, be pedig ebben az időszakban nem mehetett senki” – tette hozzá a nő.

A Bors információi szerint a férfi életét, bár emberfeletti módon küzdöttek érte a mentők, már nem sikerült megmenteni, a helyszínen életét vesztette.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×