eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Nyitókép: Ponicsanphoto

Médiadíjat kapott az InfoRádió a Budapest Airporttól

Az év médiapartnere díjat adományozta a budapesti repülőteret működtető társaság az ország első és egyetlen hírrádiójának.

A Budapest Airport a hagyományos, nagyszabású éves gálaestjén adta át a társaság a legkiemelkedőbb kereskedelmi, légitársasági, környezetvédelmi, cargo- és médiapartnereinek járó elismeréseket. A díjátadó gála célja, hogy a Budapest Airport köszönetet mondjon a parterekkel közösen elért sikerekért és azért, hogy munkájukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Kelet-Európa legjobb légikikötője maradjon.

A díjazottak között volt az InfoRádió, amely az év médiapartnere címet érdemelte ki. A második alkalommal odaítélt elismerést a méltatás szerint a Budapest Airport egy olyan partnere kapta, amely "az elmúlt évben is sokat tett a gyors, pontos és korrekt tájékoztatásáért, és azért, hogy a repülőtérrel kapcsolatos legfontosabb információk a lehető leggyorsabban elérjenek a közvéleményhez és az utasokhoz". A díjat Módos Márton, az InfoRádió főszerkesztője vette át.

A gálaesten kiderült az is, hogy kihívásokkal teli és nagyon sikeres évet zárt 2022-ben a Budapest Airport: visszaépítette a Covid előtti utasforgalom 75 százalékát, teljesen új célállomásokat adott hozzá a menetrendhez, regionális vezetővé vált a minőség terén, a légi áru mennyisége rekordokat döntött és több fontos fenntarthatósági beruházás is kezdetét vette, idén tavaszra pedig a négy és fél év alatt megvalósított repülőtéri fejlesztések értéke eléri a 100 milliárd forintot.

„Az elmúlt néhány évben megváltozott a szemléletünk, és három nagyon fontos pillér került működésünk középpontjába: a folyamatos fejlődés, a minőség és a fenntarthatóság. E három elem köré szerveződik az életünk, ezek azok a mozgatórugók és motivációk, amelyek meghatározzák a mindennapi munkánkat" – mondta Chris Dinsdale, a Budapest Airport vezérigazgatója.

Az is kiderült, hogy 2025-ben újra megnyitják az utasforgalom előtt az 1-es terminált, 2030-ra pedig elkészülhet a vadonatúj, 3-as terminál. A reptér kapacitása így 2040-re elérheti az évi 31 millió utast. Az idén 14 millió utasra számítanak a tavalyi 12 millió után.

A gálaest díjazottai

  • Az év médiapartnere: InfoRádió
  • Az év Greenairport partnere: ibis Styles Budapest Airport Hotel
  • Az év repülőtéri szolgáltató partnere: AMS Assistance Kft.
  • Legjobb repülőtéri biztonságtechnikai partner: Z&Z Biztonságtechnika Kft.
  • Az év kereskedelmi partnere: Juszt Optika
  • Az év kereskedelmi utasszolgáltatási partnere: Plaza Premium Lounge Hungary Kft.
  • Legjobban fejlődő cargo járatokat üzemeltető légitársaság: Turkish Cargo
  • Legjobban fejlődő cargo charterjáratokat üzemeltető légitársaság: Universal Translink Airline - CECZ/Central European Trade and Logistics Cooperation Zone
  • Legjobb repülőtéri kivitelező partner: Strabag Magyarország
  • Legjobb légitársasági marketing: Anadolujet
  • A legmagasabb kihasználtsággal működő európai légitársaság: Iberia
  • Az elmúlt 10 év legnagyobb charter légitársasága: Smartwings
  • Legnagyobb kapacitású széles törzsű üzemeltető: Emirates
  • Legjobb új légitársaság partner: Korean Air
  • Legpontosabb légitársasági partner: Qatar Airways
Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×