eur:
396.36
usd:
370.72
bux:
70378.92
2024. június 23. vasárnap Zoltán
Fotó: OMSZ
Nyitókép: OMSZ

A legjobb testű mentősbe kötött bele egy részeg beteg, baj lett belőle

Egy ittas férfi kötött bele az OMSZ "legkisportoltabb" mentőápolójába. Sérülés lett a vége.

Egy ittas, 40 év körüli férfi, Magyarország egyik legkisportoltabb mentőápolójába kötött bele ellátása közben - írja közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. Az OMSZ emlékeztet arra, hogy a szervezet sportegyesületének testépítő szakosztályát is vezeti a mentőápoló, aki "példás nyugalommal kezelte a helyzetet".

A szállítás alatt azonban ő is megsérült, amikor elhárított egy ütést. A poszt alatt majd 300 komment született, több hölgy is azt írta, hogy szívesen venne tőle egy "újraélesztést".

Címlapról ajánljuk
Közeleg a Balaton leglátványosabb eseménye

Közeleg a Balaton leglátványosabb eseménye

Várhatóan csaknem 550 hajó indul az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon. A július 18-án rajtoló Balaton-kerülő versenyről Haranghy Csabát, a Magyar Vitorlás Szövetség elnökét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
Drámai lemaradásban az észak-magyarországi diákok

Drámai lemaradásban az észak-magyarországi diákok

Ahogy korábban írtuk, a magyar diákok nemzetközi összehasonlításban 2023-ban is gyengén teljesítettek a kompetenciafelméréseken. A kreatív gondolkodást mérő mutatóban a 15 éves magyar diákok teljesítménye nem éri el az OECD-országok átlagát. 2022-höz képest minden évfolyamon, minden mérési területen rontottak a diákok, ami mögött országrészenként is jelentős területi eltérések láthatók. Míg Budapesten és Nyugat-Magyarországon jellemzően jobb eredmények születtek, addig az észak-magyarországi vármegyékben élő gyerekek eredményei jóval elmaradnak az átlagtól - írja az Eduline.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×