eur:
393.23
usd:
368.05
bux:
66001.33
2024. április 24. szerda György
Luxembourg, 2017. június 16.Az Európai Tanács által közreadott képen Hornung Ágnes, a Nemzetgazdasági Minisztérium pénzügyekért felelős államtitkára az Európai Unió tagországai gazdasági és pénzügyminiszteri tanácsának, az Ecofinnek a luxembourgi ülésén 2017. június 16-án. (MTI/Európai Tanács/Enzo Zucchi)
Nyitókép: MTI/Európai Tanács/Enzo Zucchi

Karácsonyra megjönnek a januári családtámogatási ellátások

A családügyi államtitkár tett bejelentést erről a Facebookon.

Korábban érkeznek a januárban esedékes családtámogatási ellátások - tudatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára a Facebookon.

A decemberi családtámogatási ellátások - az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően - idén is karácsony előtt megérkeznek a jogosultak bankszámlájára, postai kézbesítés esetén pedig lakcímükre - írta Hornung Ágnes.

Az előrehozott utalással érintett családtámogatási ellátások közé tartozik a családi pótlék, a gyermekgondozást segítő ellátás (gyes) és a gyermeknevelési támogatás (gyet). Bankszámlára december 22-én, lakcímre pedig december 22-én vagy 23-án érkezik meg a pénz.

Az ellátások kifizetése legkésőbb december 23-ig megtörténik - közölte az államtitkár, hozzátéve: a családtámogatási ellátások előrehozott utalása körülbelül 1 millió 180 ezer családot érint.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×