eur:
392.95
usd:
363.66
bux:
65938.65
2024. március 1. péntek Albin
Ein Feuerwehrmann steht vor einer großen Aufgabe. Er ist mit schwerem Atemschutz ausgerüstet und trägt eine Schutzausrüstung, die ihn vor der Hitze und den Flammen schützt.
Nyitókép: Michael Stifter - Photography & Digital-Art/Getty Images

Halottat találtak a tűzoltók egy kigyulladt házban

Kigyulladt egy családi ház Nyírtelek külterületén, az épületben emberek is voltak, az egyikük már nem tudott kimenekülni.

Nyírteleken egy nyolcvan négyzetméteres épület konyhája égett. A ház két lakója közül az egyik meghalt, holttestét a tűzoltók találták meg az épületben oltás közben.

A házban élő másik ember füstmérgezést szenvedett. A tűzoltók egy gázpalackot kivittek a házból, azt hő érte, ezért lehűtötték, megakadályozva ezzel, hogy felrobbanjon. A lángok megfékezése fél órát vett igénybe.

A tűz pontos keletkezési okát tűzvizsgálati eljárás fogja feltárni, azonban nem zárható ki, hogy a konyhában lévő kályhából kipattanó szikra miatt keletkezett.

Tegnap egy 2 éves kisgyerek halt meg egy lakástűzben. Kisdombegyházon gyulladt ki egy családi ház. Két ember ki tudott menekülni.

Címlapról ajánljuk
Elemző az átfogó jelentésről: Párizs kezd rájönni, hogy a migráció nem mehet így tovább

Elemző az átfogó jelentésről: Párizs kezd rájönni, hogy a migráció nem mehet így tovább

A francia kormány nem fordít elegendő forrást az illegális bevándorlás elleni küzdelemre. A francia számvevőszék jelezte, hogy a kitoloncolások száma elenyésző, miközben félmillióra becsülik az országban jogellenesen tartózkodók számát, ezért a jelenleginél nagyobb anyagi ráfordítást szorgalmaz az illegális migráció elleni küzdelem hatékonyabbá tételére. Az InfoRádió Gönczi Róbertet, a Migrációkutató Intézet elemzőjét kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.01. péntek, 18:00
Kandrács Csaba
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Szép pluszban zártak az amerikai indexek

Szép pluszban zártak az amerikai indexek

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően emelkednek az európai tőzsdék is, Amerikában pedig szintén jó hangulatban telt a kereskedés, az emelkedést a Nasdaq vezette.  Igencsak eseménydúsan telik a nap a magyar tőzsdén, az osztalékról szóló bejelentés hatására kilőtt a Duna House, de szenved a Masterplast és az AutoWallis is. A hazai blue chipek közül pedig csak az OTP árfolyama van pluszban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×