eur:
390.79
usd:
366.28
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
A Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre érkező Schmitt Pál korábbi köztársasági elnök, kétszeres olimpiai bajnok vívó, a nemzet sportolója pénzt dob adománygyűjtő urnába a kötcsei Dobozy kúriánál 2022. szeptember 10-én.
Nyitókép: Máthé Zoltán

Ismert arcok gyülekeznek Kötcsén - fotók

Orbán Viktor beszéde lesz a csúcspont.

Megkezdődött az idei kötcsei piknik, ahol a kormánypárti politikusok mellett a kormánypártok szellemi, gazdasági holdudvara gyűlik össze.

Megérkezett mások mellett Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, Harrach Péter, a KDNP parlamenti frakcióvezető-helyettese, Vitézy Dávid közlekedésért felelős államtitkár, Parragh László, az MKIK elnöke és L. Simon László, a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója is.

A rendezvény legfontosabb eleme hagyományosan Orbán Viktor miniszterelnök zárt ajtók mögött elmondott beszéde.

Orbán Viktor reggel a Facebook-oldalára feltöltött egy fotót is Orbán Balázzsal, a Miniszterelnök politikai igazgatójával, amely szerint már az utolsó simításokat végzi a beszéd előtt.

Tóth Erik, az Alapjogokért Központ kutatási igazgatóhelyettese a Magyar Nemzetnek korábban arról beszélt, Kötcse idén a stratégiaalkotás egyik fontos állomása lesz, a kormányfő egy új cselekvési terv alapjait is lefektetheti, egy komplex előadás várható tőle az Európai Unió, a világ- és a belpolitika releváns témáiról.

Címlapról ajánljuk
Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul
A szakértő válaszol

Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul

A brit belügyminisztérium hétfőn többek szerint a vártnál hetekkel korábban elkezdte azoknak a menedékkérőknek az őrizetbe vételét, akiket Ruandába szándékozik kitelepíteni. Az InfoRádió Gálik Zoltántól, a Corvinus Egyetem docensétől tudakolt részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×