eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Helyi lakosok segítenek megfékezni az északnyugat-spanyolországi Boiro település közelében pusztító erdőtüzet 2022. augusztus 6-án.A második napja pusztító lángok eddig 600 hektárnyi növényzetet emésztettek fel.
Nyitókép: Brais Lorenzo

Újabb részletek a nagy pécsi tűzvészről

A felelősséget nyilvánosan magára vállaló férfi kihallgatását pénteken kezdik meg a nyomozók.

Mint arról az Infostart is beszámolt, a tűz szabadtéri égetés miatt szabadulhatott el, a rendőrség szinte azonnal nyomozást indított az ügyben.

Önként jelentkezett az a férfi, aki a tüzet okozhatta, nyilvánosan felelősséget vállalt tettéért, és elnézést kért az érintettektől.

Szerencsére senki sem sérült meg. Több mint száz tűzoltó küzdött a lángokkal csütörtök délután, Pécs nyugati városrészben, a Mecsek oldalban lévő, Akó dűlőben – tudósított a blikk.hu.

A portál szerint ez volt

az idei év legnagyobb tűzesete Baranya megyében.

A lángokban gázpalackok robbantak fel, három ház teljesen leégett, hét másik pedig károsodott. Két ház lakója nem is térhetett vissza otthonába.

A tragédia után a felelősséget magára vállaló férfit a rendőrök ugyan előállították, de a blikk.hu úgy értesült, hogy a kihallgatása pénteken kezdődik meg.

Az oltásban száztizenhat hivatásos és hetvenkét önkéntes tűzoltó, valamint a honvédség egyik helikoptere vett részt. A helyszínen még mindig zajlanak a munkálatok.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×