eur:
393.75
usd:
365.14
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Facebook/Márki-Zay Péter

Márki-Zay Péter: Nem támogatjuk a DK jelöltjeit - reagált Barkóczi Balázs

A politikus azzal indokolta az időközi választásokra vonatkozó döntést, hogy a DK többször "ráindult" az ellenzéki jelöltekre. Gyurcsány Ferencék máris reagáltak.

"Az ellenzéki szavazatok megoszlása akadályozhatja a Fidesz leváltását" - ezzel az indoklással jelentette be Márki-Zay Péter vasárnapi, Szentgotthárdon tartott sajtótájékoztatóján, hogy nem fogják támogatni a Demokratikus Koalíció (DK) jelöltjeit a következő időközi választásokon.

A hvg.hu és a Magyar Hang azt írta, a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) elnöksége azok után döntött így, hogy a Gyurcsány Ferenc vezette DK korábban a megállapodásuk ellenére többször "ráindult" ellenzéki jelöltekre.

A bejelentésre reagálva a Demokratikus Koalíció Barkóczi Balázs szóvivője nevében annyit írt: "Hódmezővásárhely polgármesterével szívesen beszélgetünk Hódmezővásárhely ügyeiről, de csak arról, ugyanis korábbi országos politikai szerepvállalása és megszólalásai minden idők legnagyobb fideszes kétharmadához vezettek."

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×