eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
Budapest, 2022. június 11. Az úgynevezett Atlasz-szobor az egykori Invalidusok palotája oromzati szoborcsoportja, Johann Thenny alkotása (1736) a Budapest Főváros Önkormányzata Főpolgármesteri Hivatal épületén az V. kerületi Városház utcában. Az egykori Invalidus-ház, más néven Károly-kaszárnya monumentális barokk polgári épülete 1716 és 1727 között épült Anton Erhard Martinelli tervei alapján. MTVA/Bizományosi: Róka László
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Új kommunikációs vezetője van a budapesti Városházának

2022. július 15-től Simon András tölti be a posztot.

Simon András jogász, kommunikációs szakember, egyetemi mestertanár. Újságírói pályáját a Magyar Televíziónál kezdte, dolgozott riporterként, szerkesztőként és műsorvezetőként. 1999-től 2002-ig a TV2 Tények és Jó estét, Magyarország! című műsorait vezette és szerkesztette, 2002-től az Este című Pulitzer-emlékdíjas műsor főszerkesztője volt a Magyar Televíziónál. A szerkesztőség munkáját 2004-ben Prima-díjjal ismerték el. 2005-ben és 2006-ban az MTV műsorokért felelős alelnöke volt – olvasható a Főpolgármesteri Hivatal közleményében.

2007 januárjától a Magyar Telekom médiakapcsolatokért és belső kommunikációjáért felelős PR-igazgatója lett, 2007 októberében pedig a Magyar Telekom Csoport kommunikációs igazgatójává nevezték ki. 2010 áprilisától a Magyar Nemzeti Bank kommunikációs igazgatója és szóvivője volt. 2013-ban az ATV-hez szerződött, ahol többek között a Híradó, az Egyenes beszéd, a Csatt és A nap híre című műsorokat vezette. 2021 decemberében kommunikációs vezetőként csatlakozott az ellenzék országgyűlési választási kampányához.

Simon András elődje, a városházi kommunikációt eddig irányító Kovács Gábor vezérigazgató-helyettesként visszatér korábbi munkahelyére, a főváros turisztikai és kulturális eseményeit szervező Budapest Brand Zrt.-hez.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×