eur:
397.05
usd:
369.64
bux:
70022.97
2024. június 14. péntek Vazul
Paperwork files searching information business concept, Businessman hands typing keyboard computer, working in stacks of report papers and piles of unfinished documents achieves on office desk
Nyitókép: smolaw11/Getty Images

Határidőre leadták a képviselők a vagyonnyilatkozatukat

Valamennyi esküt tett országgyűlési képviselő, nemzetiségi képviselő és nemzetiségi szószóló, valamint volt képviselő és volt szószóló leadta a határidőre a saját és a vele közös háztartásban élő családtagja vagyonnyilatkozatát - közölte az Országgyűlés mentelmi bizottságának elnöke szerda este.

Hargitai János tájékoztatása szerint a képviselők és volt képviselők, valamint a jelenlegi és volt nemzetiségi szószólók és a nemzetiségi képviselő vagyonnyilatkozata június 2-tól tekinthető meg az Országgyűlés honlapján.

Az országgyűlési törvény értelmében az országgyűlési képviselők és a nemzetiségi szószólók az eskütételüket követő harminc napon belül, valamint megbízásuk megszűnését követő harminc napon belül kötelesek vagyonnyilatkozatot tenni.

Mivel a választás után az új Országgyűlés május 2-án alakult meg, a vagyonnyilatkozat tételének határideje június 1.

Címlapról ajánljuk

Vitézy Dávid: visszahívott Karácsony Gergely, és elnézést kért

Karácsony Gergely elnézést kért kiszivárgott mondataiért, miszerint lapáttal fogja agyonverni vetélytársát – közölte Vitézy Dávid Facebook-bejegyzésében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.14. péntek, 18:00
Ch. Gáll András az Index főmunkatársa
Dénes Tamás az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×