eur:
394.18
usd:
369.51
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Lángost árulnak a mogyoródi Hungaroringen a Forma-1-es Magyar Nagydíj első és második szabadedzésének napján, 2014. július 25-én.
Nyitókép: MTI/Marjai János

Fokhagyma nélkül is csípős lesz az idei lángos a Balatonon

A megnövekedett költségek miatt a büfések rákényszerülnek az emelésre, ezer forint felett kezdődik majd a kínálat.

Készülnek a szezonra a balatoni vendéglátósok, és nem titkolják, hogy jelentős drágulásra lehet számítani – írja a Sokszínű Vidék.

Egy büfés elmondta: soha nem gondolta, hogy a sajtos-tejfölös lángos ára átlépi majd az ezer forintot.
Költségeik miatt azonban 1200 forintot kell elkérniük idén egy lángosért. „Ha az árstop nem marad, akkor az étolaj ára legalább duplájára emelkedik, és ezt be kell építeni például a lángos árába is” – magyarázta egy másik érintett.

A strandokon a legolcsóbb helyen sem lesz olcsóbb a sima lángos ezer forintnál, sőt egy árus szerint a parti büfékben a sima lángos szinte mindenütt 1300 forint lesz.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×