eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a nemzeti konzultációról tartott sajtótájékoztatóján Budapesten 2020. július 20-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Dömötör Csaba: erős lesz a legitimációja az új kormánynak

Nem örül annak, hogy voltak, akik az érvényes szavazás ellen kampányoltak.

A demokrácia nagy napját éljük most, minél magasabb a részvétel, annál jobb, erős lesz a legitimációja az új kormánynak - fogalmazott a Fidesz eredményváróján az InfoRádiónak Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Szerinte a következő hetek dolga a katonai konfliktusból való kimaradás.

Úgy látja, az elmúlt évek bebizonyították, hogy a válság ellenére is lehet olyan politikát folytatni, amely növekedést hoz.

Hogy fog-e fájni az orosz-ukrán háború, arra azt mondta, az egész európai ellátásban okoz nehézségeket, a cél az, hogy ne fájjon jobban semmilyen döntés itt, mint másutt. "A vitákban el fogunk menni a falig" - fogalmazott.

A népszavazással kapcsolatban arról, hogy érvényes lesz-e a gyermekvédelmi referendum, azt mondta, nem örül annak, hogy sokan az érvényes szavazás ellen kampányoltak.

Címlapról ajánljuk
Érkeznek a nyilatkozatok - Dibusz Dénes: nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-sorsolás után

Érkeznek a nyilatkozatok - Dibusz Dénes: nem lenne meglepetés a továbbjutásunk

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×