eur:
395.44
usd:
372.09
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Nyitókép: epiteszforum.hu

Tudásközpont épül a Velencei-tó partján

Hajóépítési és Szakképzési Tudásközpont létrehozására írt ki közbeszerzést a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület.

Hajóépítési és Szakképzési Tudásközpont létrehozására írt ki közbeszerzést a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület. A leírás alapján a beruházás a korábbi Velencei-tavi Vízi Sportiskola vízisportbázis területén valósulna meg Gárdonyban, a Tópart utca 17. alatt. A feladat része az engedélyes és a kiviteli tervek elkészítése is mind a tudásközpontra, mind a hozzá tartozó irodára, a szakképző műhelyre, valamint a teszt- és versenyközpontra vonatkozóan – írja az epiteszforum.hu.

A tudásközpont a telep délnyugati határán található „MEDOSZ" épületben lesz kialakítva, az épület felújítással érintett összes nettó területe 2753 négyzetméter, hozzá kapcsolódóan 6291 négyzetméter külső felület újul meg. A feladat magában foglalja a környezetrendezést is, utak, parkolók, zöldterület kialakításával, növénytelepítéssel, utcabútorok elhelyezésével.

Az iroda, a szakképző műhely, valamint a teszt- és versenyközpont a telep másik két épületében kap helyet azok felújítása, átalakítása után. A felújítással érintett összes nettó terület itt több mint ezer négyzetméter.

A kormány az 1695/2020. (X. 27.) számú határozatában rendelkezett arról, hogy állami tulajdonú gárdonyi ingatlanokat ad ingyenesen a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak, egyben "támogatja, hogy a szeretetszolgálat megkezdje a fenntartásában létrejövő Hajóépítési és Szakképzési Tudásközpont, valamint Teszt- és Versenyközpont előkészítését és tervezését az Ingatlanokon, továbbá egyetért azzal, hogy a létrejövő Hajóépítési és Szakképzési Tudásközpont, valamint Teszt- és Versenyközpont és a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Sportakadémia működtetésére létrehozásra kerülő alapítvány a tevékenységük végzése során a közös célok elérése érdekében együttműködjön."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×