eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Kunhalmi Ágnes, a Magyar Szocialista Párt budapesti elnöke beszédet mond az MSZP-Párbeszéd budapesti kampányrendezvényén a Marczibányi téri Művelődési Központban 2018. április 3-án.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Koronavírussal kórházba került az MSZP társelnöke

Kunhalmi Ágnes csütörtök reggel lett pozitív, erős hátszúrással került a Honvédkórházba.

Koronavírussal kórházba került Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke - derül ki a politikus facebookos közléséből, amelyet a Honvédkórházban készített szelfi kísér.

"Már este szúrt a hátam, és hajnalban arra ébredtem, hogy mindjárt kiszakad a tüdőm a hátamon keresztül. Olyan rosszul lettem, hogy a Honvédban kötöttem ki. Meglehetősen aggódtam, most mi lesz, és csak az járt a fejemben, hogy a két AstraZeneca és az egy Pfizer csak megvéd. Az orvos szerint még lesz pár nehéz nap, de remélem, azért egyre jobb lesz" – írta Kunhalmi Ágnes, aki mindenkit kér, hogy vegye fel az oltást.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×