eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Rendőrségi zárás a Győr-Moson-Sopron megyei Vitnyédnél, ahol öngyilkos lett egy felfegyverkezett embercsempész 2020. október 26-án. A rendőrök megállítottak egy Ausztria felé haladó járművet a 85-ös számú főúton. A gépkocsi vezetője, kezében egy lőfegyverrel és egy kézigránáttal, kiugrott és elszaladt. A rendőrök követték, megállásra szólították fel, de ennek nem tett eleget, ezért figyelmeztető lövést adtak le. Ekkor a férfi maga ellen fordította fegyverét. Eközben a nála lévő kézigránát felrobbant. A gépkocsiban a sofőrön kívül öt illegális bevándorló utazott. Hárman elfutottak a helyszínről, felkutatásuk folyamatban van. Két külföldit előállítottak.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Kis híján horrorkarambolt okozott egy rendőrautó - videó

Úgy kezdett előzésbe, hogy nem nézett tükörbe. Ment is az elnézéskérés.

A Bpiautosok.hu fedélzeti kamerás olvasója horrorisztikus jelenetet rögzített: amint előzött egy rendőrautót, az kielőzött előle, így kis híján összeütköztek.

A rendőr jól láthatóan nem nézett tükörbe a manővere előtt, ám miután a kamerás kocsi korrigált a veszélyes helyzetben, a rendőr heves villogással kért elnézést.

Mutatjuk!

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×